Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Уже бегу
-
Піди спитай у поліції;)
-
Много уже покараных?
-
Спасибо за консультацию)
-
Я робив оцінку саме для додаткових балів для іміграції. Працювати інженером технологом я не зможу. Для цього треба буде довчатись як мінімум, по КУАЕТ я вчитись не зможу. Щоб довчатись треба буде статус ПР, це пару років. Не впевнений що через пару років захочу проходити цей шлях))
-
Получается, если муж муж будет работать не по специальности, то ему это подтверждение не особо то и надо? Нооооо, при подаче на номинацию за этот диплом все равно должны начислить баллы?
-
Так підтвердили, що мій диплом магістра відповідає рівню магістра (master) канадського рівня. Це евалюація для IRCC тому встановлюєть тільки відповідність рівня освіти. Якщо вам для підтвердження професії чи навчання, то там ще оцінюють відповідність кожної пройденої дисципліни ( в по результатах вам можуть призначити ще щось довчатись і т.д.)
-
дякую😊я там шукала в першу чергу) звичайно хотілось почитати як це відбувається в реальності) натрапило на очі, що в деяких транзитних аеропортах питають тест) а перед поїздкою кожна дрібниця виїдає мозок ))
-
Вам подтвердили? Все сделали? Интересно просто им этого достаточно?