Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Господа, ко мне в личку посыпались вопросы относительно занятий по математике и изучению украинского. Прежде всего, не ждите окончания учебного года,чтобы начать искать курсы помощи ддя вашего ребёнка. Вы не будете знать, что в школе проходят, а значит материал начнёт забывать и тогда картина будет намного сложнее. Для открытия группы мы набираем учеников ,желающих изучение языка. Пишите в личку
-
Т.е офіційний документ вам видасть офіцер. Не, ну якщо хочете просто подивитись то ворк перміт вам не портібен)
-
Пане Анатолію, не вам особисто а більшості - оце ось " я десь чув" мене раніше бісило, тепер я просто сумно зітхаю. У всіх віза "візітор". Ви можете працювати якщо зробите ворк перміт коли прибудете до канади у першому аеропорту
-
Ви подавалися по програмі CUAET?
-
На візі написано "візітор" ?
-
Доброго дня групо підкажіть а то перебуваю в нервовому заламанні чув так що при означенні візи V1 ви не маєте права працювати. Я. Вказував з працею тільки перевірив анкету яку відправляв там є. Галочка що хочу працювати. Хто з такою візою отримав ворк перміт? Бо я в розпачі