Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я задавал год назад. Регистрация на сайте Оплата тоже через сайт Результат получите в личный кабинет(там его можно скачать), на почту кажется не высылают. Я брал с собой мой ID(driver license) и был в маске. Прошло очень легко. Я сдавал для гражданства и он всего час длится. На PR длится три часа, он сложнее так как включает все 4 модуля (speaking, reading, writing, listening). Посмотрите на youtube, там очень много про этот экзамен
-
РОБОТА - ЧИСТКА ЛІСУ Де: Cape Breton Island, Nova Scotia (St Peter's area) Житло: для несімейних надаємо житло ($300-400/міс). Для сімейних допоможемо з пошуком та орендою. Транспорт до роботи і назад: надаємо ЗП: від продуктивності. В середньому $200-250/день PR/Іміграція: У компанії є designation на Atlantic Immigration Program. Все що потрібно від Вас - бажання працювати та англійська 4.0 Робота фізично важка та стресова, підходить не всім. Робота full-time, year around - клімат дозволяє працювати і зимою. P.S. Кейп-Бретон четвертий рік поспіль визнано островом №1 у Канаді. Неймовірна природа, навкруги океан Контакти роботодавця: +1 (902)-577-8199 - WhatsApp, Viber. Або пишіть у месенджері.
-
У CELPIP на сайте 2 теста. www.celpip.ca/ На YouTube так и пишите "CELPIP mock test" "IELTS mock test". А ещё можно попробовать тесты на сайте CLB в качестве тренировок. Они мне показалось самыми лёгкими, но результаты там у меня самые низкие. Не знаю, почему. www.clb-osa.ca/home
-
Спасибо
-
Отель на какой срок дают?