Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ооо я не знал) а сколько тут билеты стоят и тут по времени?
-
Подскажите пожалуйста, а как на автобусе ехать, у нас есть бумажные доллары Канады… но как платить не сильно понимаем ) я конечно с Европы все изучал, но вот за автобус не совсем понял)
-
Заметки всех сделал, спасибо 🙏😊
-
Ми робили в Service Canada у Portage Place, приїхали за півгодини до відкриття і черга була не дуже велика, 20 хвилин в ній постояли. Потім в цій же будівлі, але в іншому вході зробили Хелс Кард, і одразу видали на руки. Але це було в кінці вересня. Зараз може інакше
-
Яка ціна по місту Вінніпег?
-
Всі документи робляться швидко, тільки мед комісію потрібно чекати. Пошук житла доволі муторний, так що не затягуйте. Житла багато, але в кращих районах по невеликих цінах треба шукати. І ще не кожен хоче здати так як роботи немає.
-
Я вроде всю семью на свою почту всех зарегистрировал на син и мел страховку… надеюсь все правильно сделал… куча писем мне пришло на почту )
-
Треба скачати програму my Bell, якщо проблеми з регіоном то потрібно додати канадську банківсь карту, реєструєтесь там, за декілька днів Бел вам зробить рахунок, і появиться синя кнопка Pay, там вписуєте дані своєї банківської карти і платите.
-
Есть приложения (несколько) автобусов, есть сайт. Они хороши, когда вы уже знаете что вам нужно. На мой взгляд, гуглмап даёт информацию удобнее :) например, там можно выбрать желаемое время выезда или прибытия. Вот официальная аппка города: play.google.com/store/apps/details?id=com.winnipegtransit.busguide
-
Відскануйте код це для запису до волонтерів, вибирайте всьо саме перше здається
-
На сайте 311 трансит можно увидеть расписание автобусов
-
Мед страховка(Health Card) в волонтерів в готелі краще робити по запису, в місті треба чекати від двох тижнів по почті, а в готелі одразу на рука там і запишуть на мед комісію (безкоштовна) записуйтесь усі окремо хто буде йти тоїсть 4 людини 4 записи.
-
Можно проложить маршрут в апликации приложении navigo