Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вам лично ничего не надо делать сейчас с T4. Вы должны сохранить эту форму для подачи на налоги за 2022 год. Форма T4 показывает сколько вы заработали за 2022 год, сколько федеоального/провинциального подоходного налога заплатили, какие ещё были вычеты и т.д. Обязательно найдите бухгалтера который вам сделает налоги, хотя-бы в первый раз. Не делайте сами, чтобы не наделать ошибок, есть много разных нюансов. Услуги бухгалтера на подачу на налоги стоят 50-80 долларов (одноразовые, раз в год). Это не то на чём стоит экономить. В группе рекомендовали несколько бухгалтеров, Оксану Мадеру в том числе. Попробуйте обратиться. A T4 slip, or Statement of Remuneration Paid, is a document that summarizes all of the money paid by an employer to an employee during a calendar year.
-
Удачи! По секрету скажу что я разбираюсь в теме accounting и финансов, но налоги это совсем отдельная тема и лично я предпочитаю раз в год заплатить несколько десятков $ человеку который специализируется на налогах в Канаде, чем сидеть часами и разбираться самой во всех изменениях и т.д. Моё время мне дороже чем 50-80 долларов раз в год.
-
Добрий ранок, мене звати Лілія! Ми, з моїм маленьким сином - переселенці, з міста Миколаїв. Офіційно, я зараз не працюю, мені немає на кого залишити малого, мої батьки за кордоном, а чоловіка у мене немає. Батько дитини пішов від нас ще рік тому, але раз в місяць, він стабільно нам допомогав коштами. Дуже прикро, що допомога від нього, тривала всього п'ять місяців і все. На сьогоднішній день, він нам навіть не пише і не телефонує. Я хочу попросити всіх не байдужих, всіх тих, хто має бажання та змогу допомогти нам, копієчкою, підгузками, дитячим харчуванням, або звичайними продуктами харчування - відпишіть в приватні повідомлення, будь ласка. Я вам серйозно кажу, у мене навіть на їжу дитині, грошей немає, про засоби особистої гігієни, я взагалі краще промовчу. Як ВПО, ми вже два рази отримували гроші, нам їх не вистачає навіть на оплату комунальних послуг. Ви мене пробачте за це звернення, мені дуже за нього соромно, але це єдиний варіант, який нас може врятувати. Я сподіваюсь, що ви мене розумієте, та спробуєте протягнути нам руку допомоги. Наперед хочу подякувати вам! Всього найкращого! Хай вас Бог береже!
-
А як подавати декларацію, якщо взагалі ще не мала роботу? Прилетіли два місяці назад.
-
Дякую ❤️😊
-
Вирушаю завтра зранку з України, кому потрібні ліки, сигарети, щось подібне - в особисті