Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Да, в марте ещё будет возможность заселиться в бесплатный отель
-
Він був вимкнений, бо тут тиждень до нас ніхто не жив. І я його намагаюсь не вмикати, бо мені потім повітря сухим здається. Але якщо його вимкнути, то відповідно ніякого повітрянного підігрівання не буде. Тоді треба вмикати батареї. Які, як мені сказали, просто мотають електроенергію. Ось я тепер намагаюсь розібрати, що вживати економніше🙈 Бо ці 23 дні в основному були ввімкнені лише батареї
-
У нас в квартирі теж є електричний підігрів, але тепло і без додаткових витрат. Може пощастило з теплим домом. У вас сильно холодно без нього? Я би напевно провела експеримент: без батарей, та з цим пристроєм. Та по можливості вимикати його коли виходжу з дому. Якщо повітря сухе, то можна зволожувач придбати, та намагатися не відкривати вікна, через них волога швидко виходить.
-
У нас лофт з висоооокими вікнами, дуже багато тепла через них виходить. І сама будова стара, з тих місць де кирпіч старий трохи дує. Ми по можливості пройшлись по всіх місцях силіком, скотчем. Вже краще, але всеодно важкувато опалювати таке велике приміщення. Ось я теж думаю в цьому місяці провести експеримент з кондиціонером 🤔 Хтось мені написав, що він взагалі може бути працювати газовим принципом. Але ніде не бачила якийсь натяк на "газ" в домі🙈