Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А может к доктору сходить в место того чтоб советоваться в группе? Особенно учитывая что доктора бесплатные.🤔
-
Доброго вечора Я приїхала у Вінніпег в кінці листопада і якраз почались сильні морози, і мабуть що я застудила ноги нище колін.дуже важко стало ходити,не можу встати із стільчика без опори якоїсь, по сходах взагалі муки підніматись. Може хтось теж з таким стикався і підскаже що робити?
-
𝗨𝗽𝗱𝗮𝘁𝗲! 𝟭𝟬 𝗼𝗳 𝟭𝟭 𝗧𝗼𝗯𝗼𝗴𝗴𝗮𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗦𝗽𝗼𝘁𝘀 𝗔𝗿𝗲 𝗡𝗼𝘄 𝗢𝗽𝗲𝗻 Managed by the City of Winnipeg. click the link below for more info. ----------- Please note that there are other tobogganing spots in Winnipeg. However, they are not maintained by the City of Winnipeg. Use them at your own risk. www.wpgforfree.ca/2022/12/24/a-list-of-toboggan-hills-and-slides-in-winnipeg-parks-wpg/
-
175 Osborne Street Winnipeg
-
С Новым годом всех Сдаю комнаты в частном доме $500мц.Виннипег Elgin Ave. Ванна, мини кухня, паркинг, Пожалуйста, вопросы в личку.
-
На сколько я знаю оренда коньков только на форкс. Крутые арены по всему городу при комюнити центрах. Но там только со своими коньками. Их можно не дорого купить на маркет плейс
-
Привіт всім та з Новим роком! Як краще відправити кошти з європейської банківської картки на CIBC, підкажіть будь ласка?