Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ребят, всем привет. Товарищ задает следующий вопрос: сейчас живет в Торонто, сдал на местные водительские права Ж Фулл, также имеет украинские. Сейчас предложили хорошую работу в Манитобе, хочет переезжать, сможет ли обменять украинские на манитобские, с сохранением онтарийских, чтоб было на руках двое прав?
-
Права це дукумент на рівні паспорта. Тут 2 документи мати незаконно
-
Так
-
Бо одразу виникнуть питання чого є 2є
-
Український лишити собі а змінювати онтарійськи на манітобські
-
А підскажіть де дали вам ці сімки?
-
То знаю, планується на довший термін) А на всяк випадок ще таке питаннячко, якщо повертатись в Онтаріо через, наприклад, рік або 2, що тоді? В зворотньому напрямку можна міняти чи ні? Як тут взагалі роблять люди, які, наприклад, півроку працюють в одній провінції, ще півроку в іншій, тощо
-
Та онтарійських можна до 3х місяців їздити тут
-
Цього я не підскажу немаєю досвіду
-
То есть я, например, могу сейчас поменять свои манитобские на онтарийские в случае переезда? Помню еще до прилета сюда читал что план-капкан с прилетом в Манитобу, обменом украинских на местные и последующим обменом на права нужной провинции не работает…дезинформация?
-
Меняешь их назад . Манитобские на онтарийские или другой провинции
-
Всім привіт. Порадьте будь ласка бюджетні продукти з нормальною кількістю протеїну без зайвої хімії і вуглеводів. Я поки тільки знайшов три більш-менш підходящі (все це з Доларами): 1) арахіс смажений солений. Упаковка 700г за 3.5$. Виходить 0.5$ за 100г (26г протеїну) 2) макрель консервована. Банка 240г нетто за 2$. Виходить 0.83$ за 100г (20г протеїну)