Winnipeg for Ukrainians - chat
-
И мне никто не звонил и не просил прийти, я сам пришёл и попросил вернуть деньги
-
Я приехал, показал health card, потом мне позвонили из финансового отдела и через месяц вернули деньги
-
Мне на карточку вернули
-
Приезжайте в клинику с health card и просите вернуть деньги. Мне через месяц вернули
-
Добрий день! Може хтось зтикався з такою ситуацією. Зробили флюорографію та аналіз крові ( для новоприбулих), через деякий час нам подзвонили з клініки ( де робили флг) сказали що треба приїхати до них та сплатити за надані послуги, через те що в Манітобі Хельс щось наплутали ( наче ми не українці чи щось таке) і для нас то не є безкоштовно. Я, звісно сплатила рахунок, тепер я так розумію потрібно звертатися до манітоби хелс щоб не було інших «сюрпризів». Може хто в курсі шото було?
-
Здається 2 кім. квартира в багатоповерховому будинку. Адреса - 595 River Ave. Доступно з 1 березня. Тихий район, хороше транспортне сполучення, поруч є магазини. Окрім 2 кімнат, є велика кімната разом з кухнею. Пральна машина знаходиться на кожному поверсі. Ціна оренди 1399$
-
Она сама закроется, когда закончиться ее срок
-
В ЄС
-
Можливо хтось знає, чи потрібно закривати sin number та медичну карту, якщо їдеш з Канади? )
-
Я сама по себе тут живу и за пару лет тоже много чему научилась 😂😂 И колеса менять, и fender liner/брызговик обратно закреплять, если оторвался, и из сугробов вылезать со своим низким седаном 😅
-
Красный к красному, чёрный к железяке под капотом
-
Спасибо) Теоретически я знаю, что куда, а вот практически еще не делала 😃
-
До 1500.
-
У меня есть сами провода, от машины к машине, но ни разу не прикуривала. Я как раз недалеко от Вас. Если никого не найдете и если знаете как(я вроде знаю, но мало ли), то в районе 4-5 могла бы подскочить
-
Olexandr ты сегодня занят?
-
Доброго дня хто би міг прикурити машину сьогодні близько 16.00 район bridge water?