Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я не через фб шукала, через гугл мапу і приходила спілкувалась. Я живу, все ок, скоро наст місяць. Просто хотіла знати процедуру у кого за житло автопей, ви передали дані, як ви дізнаєтесь, що воно вже працює? Бо в мене в договорі прописано чітко що буде пеня якщо невчасна проплата
-
Добрый вечер. Не подскажите, есть тут мастера маникюра?
-
Спочатку надали всі дані, вони сказали що вже не встигнуть подати і цей місяць ще потрібно буде заплатити трансфером. Зробили с руммейтом трансфери, а першого числа мені РБС інформує що нема $ на автооплату. В ітозі прийшлось забирати назад ті трансфери, йти повертати, чекати ще тиждень на надходження грошей назад на рахунок, і тільки потім вже зняло. І весь цей тиждень я отримував листи, що завтр/післязавтра/в понеділок маю звільнити квартиру, або ж вони мене силою витягнуть. Ну і так, потім по ітогу ще не зняли за парковку, і до кінця наступного місяця знов спамили що назавтра маю виїжджати
-
Так умудряются косячить и усложнять жизнь вообще на ровном месте. Мало того что услуги стоят заоблачных денег, так еще и заплатить, например, за эти услуги, целый квест, на который нужно потратить кучу времени и нервов И это я еще не лечился, там походу можно сразу приходить и помирать на месте, они не расстроятся
-
Как говорится, Канада - не Европа