Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Звоните в mpi .они спросят все детали, время, место, данные другого водителя и если нужен ремонт то назначат аппойнтмент на оценку ущерба. Не переживайте вам все правильно сказали. Обычно водители фоткают документы и рпзьезжаются. Конечно если пострадавшие есть то уже сложнее
-
Позвоните в MPI дайте данные той машины и водителя. Вас спросят несколько вопросов про аварию и скажут куда обратится чтоб оценит ущерб. Потом все это починят. Если не виноваты то и платить ничего не придется. Получите рентовскую машину на время ремонта за счет того кто виноват.
-
Доброго дня! Здається простора 2-х кімнатна квартира в суборенду, у новому будинку біля Garden City. У квартирі: кухня-студія, дві окремих спальні, два санвузла, гардеробна, власна пральна та сушильна машини, великий балкон. Кухня повністю обладнана, є посудомийна машина. Центральне опалення з індивідуальним управлінням, квартира дуже тепла. В будинку є безкоштовний тренажерний зал для мешканців. Район тихий, поруч школа, зупинка шкільного автобусу під будинком. Магазини та лікарня, супермаркет Walmart та інша інфраструктура в пішій доступності. Квартира світла, вікнами на південь. За домовленістю залишимо дещо з меблів, все нове з IKEA. Для українців не потрібна кредитна історія чи job offer, лише депозит - половина місячної оренди. Ціна 1717 CAD, у вартість вже включено всі комунальні платежі (вода, електрика, опалення) та паркомісце.
-
-35 сравнительно не так и страшно, не -62 🤔
-
Доброго дня шановні! Потребую допомоги . Вранці на машині стояла на світлофорі , машина по заду не впоралася з керуванням , зчесала мені бік з водійської , а іншій машині з пасажирської стороні . Я спитала що мені , робити у таких справах , треба чекати оформлення ДТП, чи як? Вона відповіла ні чого не треба, сказала сфотографувати її водійське посвідчення і можна їхати. Якось це мені не зрозуміло. Що тепер далі мені робити куди звертатися , хто ремонт автівки покриває?
-
Как и ожидалось, февраль будет холодным 🤔
-
НАПОМИНАЮ, ЧТО ЭТО СЕГОДНЯ. ВЕБИНАР НАЧНЕТСЯ В 8.30 ВЕЧЕРА. ПОЖАЛУЙСТА ПОСИАВЬТ5 СЕБЕ БУДИЛЬНИК НА ЭТО ВРЕМЯ. ВОТ ЛИНК. НА НЕГО НЕЕЕЕЕ НАДА СЕЙЧАС ЗАХОДИТЬ! ВРЕМЯ НАЧАЛА ВСТРЕЧИ УКАЗАНО ВО ВРЕМЕНИ САМОГО ЛИНКА. Thursday, 19 January⋅8:30 – 11:30pm Weekly on Thursday us06web.zoom.us/j/88656611994?pwd=dGFaT3BMZU13MitweFVHKzFkMmpuQT09 Dina Raihman is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Join Zoom Meeting us06web.zoom.us/j/88656611994?pwd=dGFaT3BMZU13MitweFVHKzFkMmpuQT09 Meeting ID: 886 5661 1994 Passcode: 924434