Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Японці , американці
-
Пока еще не нашла, к кому по блату ходить 😂😂
-
Дякую👌🏼
-
-
Спасибо за ответ )
-
Очень многие клиники работают как по предварительной записи к определенным врачам, так и в режиме "живой очереди" (то есть walk-in). Не нравится одна – пробуйте другие. Или ищите врача общей практики ("семейного"), договаривайтесь с ним и ходите по записи.
-
Ось
-
У кожного є персональна сума мінімального доходу, з якої не беруть податок. Я не пам'ятаю точну суму, але це коло 10 тис для провінції і 12тис. Федерально. Наприклад, ви заробили за рік тільки 25 тис . Ви заплатите федеральний податок з 13тис і провінційний податок з 15 тис. Є ще багато додаткових параметрів. Я не бухгалтер, це дуже приблизна картина.
-
У ворк перміті не ставлять назву провінції, де ви її там зайшли?
-
Может кому нужна резина 215/55/R17 Michelin. Бу но в нормальном состоянии остаток протектора 7 мм.
-
Дівчатка,хто шукає роботу ,має авто і знає мову ….,ця пропозиція праці для Вас! Моя знайома канадійка лікар офтольмолог,шукає до своєї клініки працівника ! Можливо я комусь допоможу цим постом! 🙏😊 Робота в Стоунволл, Манітоба (20 хвилин від Вінніпегу) #Повний робочий день Ми шукаємо члена команди на повну ставку з середнім рівнем англійської мови. Ми зайнята Клініка Оптометрії. Попередній оптичний досвід не потрібен, адже ми будемо тренувати вас. Робота знаходиться в 20 хвилинах на північний захід від Вінніпегу, тож необхідний власний транспорт (немає автобусного обслуговування). Навички включають багатозадачність, відповіді на телефони, бронювання зустрічей, продаж окулярів та командного гравця. Будь ласка, надсилайте своє резюме на пошту [email protected]
-
Привіт) скажіть, будь ласка, що значить з перших 10-12 тис податки не знімають? Буду дуже вдячна😊