Winnipeg for Ukrainians - chat
-
t.me/nmtwinnipeg
-
Добрий день. Чи є в цій групі батьки дітей,які цього року мають здавати НМТ( Національний мультимедійний тест)? Як нам відомо на даний момент центри оцінювання відкрили у Торонто,Едмонтоні та Монктоні.КУК( Канадсько Український Конгрес) за умови достатньої кількості дітей, буде просити про відкриття центру оцінювання у Вінніпезі.Часу залишилось обмаль,тому хто планує здавати НМТ, будь ласка зголошуйтесь.До кінця робочого дня повинна подати дані дітей(Прізвище ім'я,дата народження).Інформацію залишайте під повідомленням або в приват.Всім гарного дня.
-
Кто сдавал тест для первого получения прав? Сколько времени находились в МPI в тот день?
-
‼ Увага. Добрий день. Чи є в цій групі батьки дітей, які цього року мають здавати НМТ( Національний мультимедійний тест)? Як нам відомо на даний момент центри оцінювання відкрили у Торонто, Едмонтоні та Монктоні. КУК( Канадсько Український Конгрес) за умови достатньої кількості дітей, буде просити про відкриття центру оцінювання у Вінніпезі.Часу залишилось обмаль, тому хто планує здавати НМТ, будь ласка зголошуйтесь! До кінця робочого дня повинні подати дані дітей (Прізвище ім'я,дата народження). Інформацію залишайте за цим посиланням у групі t.me/nmtwinnipeg або в приват. Всім гарного дня!
-
Работа: Есть открытая вакансия на позицию Help Desk Tier 1. Если кто-то работал в подобной должности и есть хороший английский, можете написать мне, я скину ссылку.
-
Сегодня день памяти Холокоста в Израиле. Многие выходцы из стран бывшего советского союза не всегда знают историю холокоста. Важно знать историю чтобы гитлер-путин не повторялись uk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82_%D0%B2_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96
-
Ничего личного, событие ужасное и историю следует помнить. Только советую выбирать другой источник)
-
Наши украинцы даже на автобусе зимой ездили, доставляли.
-
Увы онлайн издание не подскажу, в нынешних реалиях они все аффилированы в ту или иную сторону. Для первого ознакомления, я бы лично предпочел что-то из старого печатного издания.
-
Здравствуйте, подскажите, а где тут можно подстричься под машинку за пару гривен?