Winnipeg for Ukrainians - chat
-
это да. если чего то не хватает, всегда есть 15 автобус набрать недостающих эмоций 😂
-
да, оно другое. настоящую канаду увидел, когда в национальный парк ездил. там да. озера, камни, леса, перспективы. сразу абориджинал пипл вспомнились, что их заперли в городах, оторвпли от традиций и многие теперь бухают или на наркоту подсели ☹️
-
Со Скандинавией сравнить не могу. Но небо тут и правда другое. И я уже много лет насмотрется не могу.
-
-
Я булочки, хліб печу, все норм. Шарлотку на днях пекла, то просто довше звичайного, тертий-теж супер. Можливо не розігріли до потрібної температури? Або, в мене було, що градуси виставила, а bake не повернула, і дивувплась, що не так... Все і у вас вийде, обов'язково!
-
Оголошуємо першу збірку на дрони Mavic 3 для Збройних Сил України. Саме ці дрони Mavic 3 допомагають ЗСУ очищати українську землю від загарбників. Саме цих дронів зараз мало в Україні і їх купляють де тільки можна. Вартість одного дрону від CAD $2,239 + податок. Наша мета - купити п'ять дронів протягом 1-2 тижнів та надіслати MEEST Canada до України та передати у руки воїнам ЗСУ, які боронять Україну. Дрони будуть доставлені на ті ділянки фронту, де це найбільш необхідно. Збірка організовується волонтерами Ukrainian Canadians | Українці Канади. Кожен дрон буде відповідно марковано. Донати можна закидати на PayPal та Interac e-transfer: [email protected] Просимо підтримати та поширити. Від нас величезна подяка, фотозвіти як закупки дронів, так і доставки до наших воїнів в Україні. Слава Україн!