Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Приус будет работать, все таксисты ездят. Как и любой другой гибрид. С другой стороны, подержанный Приус тяжело найти без дикого пробега. Как батарея работает в таких случаях - сказать сложно. Лично я бы поостерегся использовать чисто электрическое авто в Виннипеге, однако есть люди которые даже зимой здесь ездят на Теслах.
-
Можно конечно. Есть стрепсилс. На полочках в аптеке . Выбор велик
-
привіт всім! я приїду на літо до Вінніпегу по програмі обміну з кількома студентами і ми шукаємо хост родини, в яких можна буде лишитись. ми постійно працюватимемо, тому потребуємо лише ліжко, душ і трошки місця в холодильнику😂 теж готові заплатити за це. якщо ви знаєте когось, хто може бути відкритий на таку ідею- дайте знати. і ще можливо зможете порадити якісь популярні ком'юніті групи Вінніпегу, в які я можу написати пост про це. дякую!
-
За годину ви ніяк не отримаєте воркперміти,скоріше за все десь якись рейс затримають трохи,коли в Торонто будете спочатку треба розібратись що куди,а це мінімум хвилин 5-10,поки зробите декларацію на всю сімʼю,навіть треба робити на дітей 2 роки,якщо це популярний рейс то буде дуже велика черга,ми в таку попали,простояли години 3,наш рейс відмінили,а білети перереєстрували через 5 днів,готель запропонували тільки на 1 ніч,але ми попали в дуже не зручний час коли була снігова буря в Торонто,думаю якщо нормальна авіакомпанія то перереєструють на найближчий рейс
-
Здаємо квартиру з 1 червня. Здається в саблет 2 bedrooms 1 bath pet friendly (кіт або маленька собачка) Ідеальне розташування, в двох хвилинах ходьби від Real Canadian Store. Поруч парк, дитячі майданчики, МакДональдз , Dolorama, FrechCo, кафе, заправки. Паркінг включений в вартість. Вода включена в вартість, оплата тільки за світло. Пральна та сушильна машини в квартирі. Тихий та чистий район. Інтернет підключений, можливо просто переоформити на ваше імʼя. Меблі можемо залишити за домовленістю (2 барні стільці , диван love seat , матрац ikea king-size, посуд) Вартість 1590$
-
Мы живемо на 4 поверсі , вікна виходять на приватні будинки , то шуму ми не чули , сусіди також тихі. В нас проблем не було.
-
А какой адрес клиники, не подскажите?