Winnipeg for Ukrainians - chat
-
How much?
-
У wolmart за 16 доларів біля grant park є класні міцні парасолі, є і дешевші, але вже не та якість
-
Доброго ранку, може мені хтось ясніше розʼяснити ситуацію з подачею на permanent residence? Я працюю general worker на MacDon після відпрацьованих 6 місяців Чи обовʼязково треба бути постійним робітником щоб податися чи тимчасовим теж можливо це зробити? Можливо хтось вже подавався так
-
В job offer должно быть указано permanent position, работа не должна быть сезонной или кратковременной
-
Значит, как минимум через 21 месяц сможете податься на pr
-
А что сейчас прописано в job offer?
-
На Макдоні є вільні вакансії ? Там тяжко працювати ? Є приклад резюме ?
-
Це MacDon він дає permanent position тільки через 15 місяців
-
В контракті ви маєте на увазі?
-
Тобто є дві програми по одній ти повинен бути постійним робітником а по іншій можеш таким не бути але мати на рахунку не маньше 10к
-
Всім привіт, Здається 1 бедрум квартира з 1 серпня в суборенду до 1 жовтня з можливістю продовження контракту. 📍55 Garry street - безпечний центр міста (проживаю тут 9 місяців і ніколи не було ніяких неприємних ситуацій). 5 хв до Форкс, 3 хв до зупинок, 15 хв до Portage ave( головна вулиця). В будинку: магазин, 2 кавʼярні, спортзал (30$/місяць), басейн з сауною та джакузі (безкоштовно), банкомат CIBC, сміттєпровід на поверсі, та багато іншого В квартирі: зручне планування( окрема спальня та частково окрема кухня, велика вітальня), велика комора та шафи для зберігання, кондиціонер, посудомийка, пральна машина, сушильна машина, великий балкон з видом на місто та річку. Хороша звукоізоляція (будинок не деревʼяний). Комунальні: тільки за електроенергію. Ціна: 1125$ на місяць
-
Я считаю, что вполне возможно от макдона, но долго конечно
-
Это обычно на емейл посылают, зп, условия, обязанности, название должности и тд
-
Не впевнений, такого документа знайти поки не можу Но те що я тимчасовий робітник ця я точно знаю