Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Спрос рождает предложения🤷♀
-
Лекарства- как повезет. Могут вытащить. Флаг и кепка- почему нет?
-
Мама с бабушкой планируют прислать мне посылку с Украины - кобзарь старенький, сказки - книжка для ребенка, 1 упаковка лтироксина на 100 мг и 1 упаковка л тироксина на 50 мг( у меня и сына - врождённые проблемы с щитовидной железой, лекарства у нас есть,но вот они уже купили,и хотят хоть 1 упаковку лекарства для каждого из нас прислать), 1 корвалмент, флаг Украины, и знакомые военные передадут кепку наших збройних сил для сына. Это пропустят в Канаду? Укрпочта берет
-
І ще питання з приводу шкіл, на що треба звернути увагу і чи в любу школу можуть прийняти дитину? 13років
-
❗Глухівські благодійники оголосили збір речей для Херсонщини. Усім небайдужим пропонують долучитися. «Те, що сталося в Херсоні, вкотре змусило плакати всю Україну і весь світ. Але давайте не будемо витрачати час на сльози, а об’єднаємо зусилля та разом візьмемось допомагати людям, які роблять усе, щоби підтримати жителів Херсона», — написала волонтерка ГО «Допомога — м. Глухів» Ірина Баранова. Сьогодні волонтерська команда відправить те, що вже має, глухівчанину Сергію Мукорізу. Раніше ми писали, що він очолює Херсонський Хаб та допомагає постраждалим. Глухівчан просять приносити такі речі: 📌 Харчові продукти (крупи, макарони, цукор, мука, чай, продукти швидкого приготування та довгого зберігання); 📌 Корм для тварин; 📌 Засоби гігієни, хімія (порошки для прання); 📌 Подушки, ковдри, пледи; 📌 Одяг (в доброму стані); 📌 Взуття (в доброму стані). Речі можна нести в магазин «Веселий кум» із п’ятниці 9 червня. Магазин розташований на вулиці Благодатній на повороті від Глухівського агротехнічного коледжу.
-
И как Канаде это может помешать? Ценности обычно вывозить проблема, не ввозить
-
І я б хотіла в аптеку, або якісь фармсклад або щось схоже