Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго ранку. Чи продаються у вільному доступі тут щось нашого ранітадину, омезу?
-
Rostislav може зможете зорієнтувати по питаннях нижче:1. Купівля авто в Канаді. Чи є різниця в цінах на авто в різних провінціях? Наприклад чи є сенс їхати в Онтаріо з Вінніпегу? 2. Налог на авто сплачується при купівлі чи кожен рік? Це відсоток від вартості авто? 3. Які марки найдешевші в обслуговуванні авто в Канаді? В сегменті цін на авто до 10к канад. долл. 4. Які платні/безкоштовні ресурси використовуєте для перевірки історії авто?
-
Чому так…можете пояснити?
-
Выздоравливайте!
-
Всім привіт…підкажіть, якщо я лечу з Європи маю пересадку в Португалії а дальше в Монреаль а з вітам у Вінніпег ….то багаж я здаю в першім ейропорті і забираю в Вініпезі…чи мені повторно в кожнім ейропорті потрібно заново реєструвати?
-
Если пойдёте в любую клинику возле вас, просто скажите: Hello. My son has a high fever for five days. I would like him to see a doctor as soon as possible. У моего сына высокая температура, уже 5 дней. Я бы хотела чтобы доктор его посмотрел, как можно скорее.
-
Вот нашла какую то клинику, где на их сайте они пишут что говорят по русски. Правда не знаю кто, врач или секретарь. Но вроде у них там есть доктор из Казахстана, по идее она (возможно) должна знать русский. millenniummedical.ca/