Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я скажу больше: вы можете неоткрытый алконоль вернуть в Liquor Mart, вам дадут сертификат.
-
Спасибо за совет,завтра повезу им)
-
У меня есть чек ☺️
-
Даже без чека принимают.
-
Деньги возвращают. Мне давали подарочную карту магазина, на сумму возврата, когда я сдавал без чека 😁
-
Возвращают не звонкой монетой, а сертификатом на покупку любого другого алкоголя.
-
Я покупал deep woods в Canadian tire, неплохо работает
-
Всім привіт! Може комусь потрібно відправити в Україну гроші в гривнях, а ви мені в CAD або USD.
-
Здаю в sublet condo 1bed, 1bath з 1 жовтня (1575CAD\місяць) Всі комунальні, 2 паркомісця (1 underground, 1 on-site), комора для зберегення речей додатково не оплачуються; У квартирі є: пралка, сушилка, посудомийка, 2 гардероби, балкон, меблі (диван, крісло в вітальні, телевізор, стенд під ТВ, ліжко, матрас, барні стільці, обідній стіл + стільці, полички, 2 шафи для зберігання речей); Ці меблі йдуть безкоштовно при підписанні квартири; Треба сплачувати додатково: страховка, інтернет В будівлі є спортзал, більярд та кімната для відпочинку\івентів (все безкоштовно); Розташування: goo.gl/maps/K2H5UYoTWyskLY9E9 Фото: drive.google.com/drive/folders/14NqSjkrWn5cgNpZr6r_XzFZBCnlr0C5u?usp=sharing
-
Всем привет, ещё такой вопрос карточку открыть в cbic, нужно зарегистрироваться на встречу? Виснет сайт, не пропускает на последнем пункте. Или можно так же в живую очередь?