Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А я слышала что европейский медосмотр тут не защитывается…. Не знаю на сколько это точно но именно поэтому мы в Польше ничего не делали….
-
Знаю, що можна в Польщі, але чула, що і в Україні можна в певних клініках. Якщо хтось робив в Україні, поділіться досвідом чи варто. Дякую
-
Щоб зекономити час і можливо гроші
-
Навіщо?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, можливо хтось знає чи можна пройти обов'язковий Медогляд ще до приїзду в Канаду, в Україні?
-
24 серпня для України - це дата, коли наша Ненька стала незалежною. Так сталось, що свою незалежність та існування український народ виборює впродовж всього свого існування! Українці - вільна нація, яка доводить всьому світу, що ми - єдині, незалежні, вільні, згуртовані, сильні та непереможні! Сьогодні, 24 серпня 2023 року, ми відзначатимемо 32 річницю проголошення Незалежності України🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Наша незламна Україна🇺🇦 багато століть поспіль виборює своє право за незалежність життями українського народу, тому це свято має дуже вагоме значення для всіх українців. Наразі, ми доводимо собі і всьому світу, що Україна - це свобода, незалежність, міць, сила, згуртованість та непереможність! Вітаємо зі святом, рідна Ненько! Будь завжди вільною, незламною, квітучою та мирною! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Этим ассистенты занимаются у нас
-
Дякую
-
Де можна замовити?)
-
Хочу періжків з горохом
-
Люди
-
Если знаете что давать и где покупать те лекарства то без проблем. Закона нет что вы обязаны ходить к ветеринару. Только лекарства без рецепта найти это проблемка
-
cphm.ca/professional-registration/pharmacists-from-outside-of-canada/