Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Пропоную сьогодні зустрітися, прогулятися до Форксу десь на 6:30 вечора. Радий зустрічі з хорошими людьми
-
О це вже краще
-
Оооо
-
Нє, це черга на замовлення, а машина прийде нова)
-
Мені подобається що є в наявності hellcat та Durango srt 😍
-
Kia
-
Вийду в перший день розкажу 😇
-
Цікаво коштувати дорожче чи ні
-
Так через 5 років вона буде вже 5річна ? 😅
-
Вау
-
Cybertruck наверно 😀
-
Toyota Rav 4 prime plug-in-hybrid. В Тойоті офіційно кажуть близько 4 років, по факту до 5))
-
Яку машину можна чекати 5 років ? 😨
-
Ще раз доброго дня! Підкажіть, будь ласка, лайфхаки з вивчення англійської мови. Раніше я знаходив багато корисних веб-сайтів, але загубив їх. Можливо, у вас є перевірені ресурси зі зручним інтерфейсом та розумінням матеріалу? Також мене цікавлять блогери на YouTube, які викладають англійську, а також онлайн-зошити для завантаження. Я лише починаю вивчення, і хоча мій розмовний рівень непоганий, канадці не виправляють мою мову. Я хочу серйозно зайнятися вивченням англійської і буду дуже вдячний за поради
-
Доброго дня! Мне пришло емайл с одобрением на субсидию на бассейны/спортзалы. Теперь куда надо идти с тем, чтоб получить карточки? Спасибо
-
Залежності від марки і комплектації, є деякі машини в наявності, можна хоч сьогодні оформляти, а є які чекати до 4-5 років. Того якщо щось потрібно звертайтесь- допоможу розібратись.
-
Вторник первий день
-
Как прийдут первие покупатели проверим))