Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Сразу дают документ
-
Подскажите пожалуйста. При записи на получение хелс карты и СИН в отеле бест вестерн, написано что процедура займет 15 минут. На месте сразу выдают эти оба документа? Или они делают апоинтменты и потом надо ещё будет пойти куда то? А то я когда приезжал в прошлом году ещё, то мне сразу давали на месте
-
Здається в суборенду 2ох кім квартира ,1 ванна кімната.Адреса 995АJessie ave.(безпечний район і гарний) З 01 жовтня по 15 грудня з можливістю продовжити Ціна 1495дол+комун.,парковка вкл.У квартирі є пральна машина, сушка та посудомийка. Дозвонено з домашніми тваринами.Наступна вулиця Corydon,де багато кафе та ресторанів, в пішій доступності Walmart ,недалеко Superstore.1хв ходьби їздить автобус 18. Неподалік багато шкіл(Earl Grey) майданчиків,парків
-
Хелоу всем ) подскажите пожалуйста хороший силикон для ванной. белый , такой чтобы через месяц непочернел ну и не за все деньги) заранее спасибо)
-
Всім привіт. Знімаю обмеження з ворк перміту то видало форму 5257. Читала по групі але задавали тільки за неї якщо подовжують ворк перміт. Може хто знає чому видало і чи є в когось зразок заповнення? Дякую
-
Продається спальний комплект Queen з матрасом , включає узголів'я ,два крайніх столика, комод і дзеркало ₴ 450 за все . Можна телефонувати Стефан тел. 204-803-5356
-
Дубовий стіл гарнітур з шафою та з 6 стільцями в бездоганному стані ₴ 450 телефонуйте Стефан 204-803-5356
-
Спасибо. просто кто-то ,чтобы сдать квартиру, подмазывал и там есть пробелы ,они потемнели. Я просто хочу все вычистить хорошо и промазать заново.
-
Просто вичисти і висуши все там перед нанесенням. І все буде гуд інаф
-
Спасибо.
-
Спасибо.
-
Супер ідея. А краще своєму лендлорду прочитайте лекцію про галімий обман і дайте зрозуміть що українці не лохи. Їм аби здати то все, вони мажуть, підмазують в підклеюють все за пару годин аби ви підписали контракт на рік