Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Если временно нет провинциальной медицинской страховки, зайдите в страховое агенство и постарайтесь сделать ребенку, мужу частную мед. страховку на месяц-два. Она стоит денег, но не очень больших. На порядки меньше, чем стоимость мед услуг если оплачивать их из своего кармана.
-
Я ось не можу зрозуміти. Кожен раз відкриваючи фейсбук він мені рекомендує новини від когось, і всі жаліються як тут погано. Не можу зрозуміти, люди дійсно не хочуть нічого робити щоб їм було добре і гарно жилося, чи дійсно все так погано) бо мій досвід дуже короткий і в 99% він позитивний…
-
Хочу Вас познайомити з компанією Autospektr 🔥 goo.gl/maps/YCFbm3YEzVoF318b9 💙 Оренда автомобіля 35-60$+tax. - депозит 500$ - оренда від 4х днів - U drive and personal rental insurance включені у вартість. - після 10 днів користування нашими послугами ви отримуєте систему знижок!
-
друзья, подскажите, пожалуйста, через какое агенство в Украине можно отправить паспорт на вклейку канадской визы по cuaet? кто уже отправлял и остался доволен? плюс у меня приключилась данная ситуация: у меня случилась данная ситуация: мы с моим мужем живем в Украине. мой муж, гражданин Украины, отправлял через агенство свой загран паспорт в Вену на вклейку канадской визы по CUAET. уже как 8 месяцев у него паспорт с визой на руках. я гражданка оркостана, к сожалению, и мне сказали, что мой загран через границу европы не пропустят. подскажите, пожалуйста, что делать в данной ситуации? в какую страну, через какое агенство и каким способом можно отправить загран рф на вклейку Канадской визы по CUAET? буду очень благодарна за ответ, всем хорошего дня.
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста,у кого был опыт заверения перевода водительского удостоверения в иммиграционном центре.какая там процедура? Нужно заранее записываться или можно сразу прийти и сделать в порядке живой очереди. Большая ли очередь? Спасибо
-
Добрий ранок. Хто робить прикраси для тортів? Треба роздрукувати метеликів та треба одна їстівна фігурка. Бажано район st vital
-
Доброго дня друзі,можливо хто буде їхати з Польщі до Вінніпегу найближчим часом,та зможе купити та привезти звичайні краплі для носа? Дуже потрібні саме з Польщі. Був би дуже вдячний,гроші одразу переведу на польську чи канадську карту. Якщо так напишіть будь ласка в лс.У боргу не залишусь.Дякую за увагу.
-
Слава Україні! Вас вітає хор Ukrainian Young Adult Choir. Ви можете стати співучасником нового молодіжного колективу в місті Вінніпег. Заручившись Вашою підтримкою, ми ставимо собі за мету обʼєднатися в спільному зростанні хорового мистецтва. Ми виконуємо різножанрову музику. Розвиваємо навички ансамблю, інтонації, вокалу, сольфеджіо та ін. Репетиції проводяться щопʼятниці о 7:30 pm за адресою 935 Main Street (UNF) Ми проводимо заняття з інтузіазмом, спілкуємося та просто відпочиваємо. Співаймо серцем і душею, творімо історію зараз! Будем раді всіх бачити! З нетерпінням чекаємо на зустріч! За детальнішою інформацією звертайтеся в дірект (Ксенія)