Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, може хтось знає. Мій син наступного року має вже вступати до університету. Допустимо йому вчитися 4 роки, а стаді перміт у нього закінчиться через 2 роки. Підкажіть будь ласка, якщо ми не подамося на піар, і час перебування тут закінчиться, а він навчається в університеті, як йому продовжити стаді перміт? Це потрібно вибрати правильний університет, який продовжує стаді перміт, або на підставі того, що він студент, і не має значення який університет? Чи можна взагалі продовжити потім стаді перміт? Будь ласка, підкажіть хто знає. Я не знаю як тут це відбувається, щоб потім не було проблем. Заздалегідь дякую.
-
А лучше фото мне
-
Можно фото мне
-
Доброго вечора 😊Завтра будуть в наявності солодкі пиріжки : Вишня 🍒 Яблука з корицею🍏🍎 Згущеним молоком 😊 Буде обмежена кількість,то краще забронювати заздалегідь. Відібрати можна буде за адресою 1111 Logan Ave. Працюю на комерційній кухні,сертифікат на обробку продуктів маю. Інстаграм сторінка instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg==
-
Такой потрибно
-
Возможно есть фанерные заводы?
-
Подскажите у нас есть люди которые работают на мебельной фабрике здесь?