Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрый вечер! Может кто-то сталкивался с таким вопросом. Подключили интернет от VMedia,он нам не подошел,подключили Shaw. Как теперь отказаться от услуг VMedia?Контракта с ними не было,они просто прислали по почте роутер,мы сами подключили. Заранее благодарю за ответ)
-
Привіт! Я Фотограф з багаторічним досвідом роботи 📸 Звертайтесь! Буду рада працювати саме з вами 🫶 instagram.com/anya_gorvatets__photographer?igshid=MW44MXg0cTZ0dnB0ag==
-
Пишуть, що проблеми з садочком, житло недороге, роботу знайти можна. Швидко можна податись на PR. Загалом, одне з найкращих місць в Канаді для українців
-
Я шукаю чудову дитину💕це була б чесна та надійна людина, з якою я міг би поділитися своїми думками та почуттями, хтось, хто б приділяв мені увагу та в обмін на вашу здобич та підтримку, на кого я міг би покластися, коли я емоційно внизу, а також залишати мою компанію, як найкращі друзі, і вірю, що я подбаю про її потреби, рахунки, орендну плату та виплачу їй щотижневу допомогу, також візьміть свою картку 🥰😍. і немає надсилання зображень оголеного тіла, сексуального характеру, секстингу чи будь-якого іншого сексуального характеру❌ Будь ласка, надішліть мені повідомлення, якщо вас це цікавить?
-
Привет всім,посоветуйте безопасные районы в Виннипеге для семей и с новыми. Жилкомплексами . И как в городе с криминалом, а то начитался статистик что здесь мнооо убийств
-
А что насчет безопасности
-
Спасибо;)
-
Спасибо за информацию, конечно грустно что с даунтаунлм так
-
Просто есть ли смысл из-за пиара ехать в Винни чтобы переехать в конечном итоге в Торонто
-
Не ну мы сравниваем с Торонто