Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Здається в саблет бейсмент в будинку North Kildonan з власною ванною кімнатою, один бедрум мебльований і лівінрум. Є пральна машинка і сушарка. У спільному користуванні кухня, пральна машинка і сушарка, ще один лівінрум, подвір'я з барбекю, гараж і ще два паркових місця. Ціна 600 кад. Плюс комуналка раз на квартал (раз на 2 -2.5 місяці) і інтернет разом приблизно десь 60-100кад. Гарна транспортна розв'язка, 90,77,11,41. Поруч є магазини, пекарня, піцерії. Неподалік суперстор і доларама, кому треба є школа, садочок поряд.З 1 грудня доступно, можна і раніше. За більш детальною інформацією звертатися за номером 2048814392 Катерина або пишіть в пп.
-
до 500$.
-
Шукаю дівчину з ким можна орендувати житло або кімнату на підселення бажано в центрі або ( Roslyn). Майже дома не буваю.
-
В Manitoba Health на 300 Carlton St
-
www.instagram.com/reel/Czo11KXOBPP/?igshid=MXZraWxieHNzbXA1MQ== Хочу поділитися з вами результатом роботи для одної з українських сімей. Хто хоче також - всім welcome❤️ Зловлю ваші емоції і створю з них гарне відео
-
У мене був случай у Вроцлав у вересні в аеропорту перед вильотом на Канаду через дублін дорвався питать як находився в польші і чого немає печатка в паспорті вʼїзду, а я вʼїхав з Чехії то на кордоні там не ставлять, 5 минут непонятних морд і пропустили