Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Якщо це тільки меблі- можна ходити і кожен день,( але нічого, крім меблі не маєш права взяти), на виході, можуть перевірити сумки, і якщо ви щось взяли- то на рік ви позбавляєтеся права щось там брати. А так, якщо не меблі, можна ходити раз на місяць
-
Краще приїздити понеділок-середа, до п'ятниці вже мало що залишається. В вихідні не працюють, в 8.30 ви повинні бути там, коли починають роздавати білетики, але це така лотерея... можете ще в якості експеримента прийти годин в 12,13, людей вже не буде, а продукцію вони ще приносять, можна запитати прям у волонтерів що вас там цікавить( там де вони працюють, де відгорожено) З особистого досвіду можу сказати, що обставила 1 бедрум за 1 раз, але не привезли кровать( матрас привезли, а саму раму ні...то я ще їздила ще 3 рази з інтервалом в день, і таки знайшла те, що було потрібно. Звісно, я заплатила 35 САД за те, що б привезли, але то вже таке.
-
Я була там, також сподівалася взяти ліжка і стіл з стільцями для їдальні, нажаль ліжка не було, стіл взяли, і диван. Стільці потрібні і ліжка. І ще було що хотіли диван забрати, так змушена була говорити що є наклейка і стояти біля нього щоб не забрали. А то включили дурника наче небачили, і чекали поки я піду щоб здерти.
-
Тому краще йти з чоловіком, або дитиною( якщо вони є), хтось вибирає, а хтось стоїть і відганяє. Що стосується ліжка, матрасів ти не чипляєш наліпки-підзиваєш волонтера( робітника), і він маркером пише на кроваті( матрасі) ваш номер, і в вашому аркущі пише теж. І ще одна підказка, коли будуть роздавати "номерки", у них там дуже часто міняється система, але ви слідкуйте за чоловіками з жінками. Зазвичай вони беруть 2 білета, а йдуть по тому, який швидше( чоловік і жінка, або ж жінка і дитина до 18 ідуть по 1 номеру!), то просто віддадуть вам. Причому це не тільки українці!
-
Добрий день. На роботі попросили дати дані для переводу грошей на картку. Підкажіть, будь ласка, які саме дані треба надати ? Номер картки, номер рахунку? Дякую за відповідь
-
Подскажите, а для SWM нужно иметь деньги на счету при апликации?
-
Поняла. Спасибо!
-
Нет, вместо денег надо иметь full-time permanent job
-
Если в договоре написано, то дали
-
Вітаю, шановні! Black Friday is coming! Чорна Пʼятниця вже скоро! З 16.11 стартує великий розпродаж телефонів. Хто не встиг та хоче оновити свій девайс, запрошуємо до нашого мобільного кіоску. Тут ви отримаєте омріяний телефон з вигідними умовами кредитування та багато подарунків! Завітайте в Wow! Mobile boutique in Polo park.