Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Конечно есть. Не совсем же на Луне живем
-
Адрес чего именно? Вы ищете family doctor, walk in clinic, еще что-то?
-
maps.app.goo.gl/c6AqP7KeH73JpPgRA?g_st=ic maps.app.goo.gl/w7xKJLsZAGirLmH28?g_st=ic
-
Swift переводы из Украины не действуют. Есть вариант пополнить карту в Украине и снимать тут деньги.
-
MPI единственная страховая авто в Манитобе. Все с ними работают и обязаны
-
Доброго дня! В Вінніпезі по прильоту дають 1 місяць безкоштовного отелю,та їжа 3 рази на день( яка вже-то інще питання, але голодувати не будете) та якщо за місяць не знайдеш житло, куди переїхати, то маєш ще подовжити на 2 тиждні, але це вже буде не цей отель, де ви жили, і без їжи. Кажу на своєму досвіді, я приїхала в серпні цього року. Мене трохи підвів ленлорд, і за 2 дні до закінчення місяця перебування сказав, що людина, яка тиждень тому повинна була з'їхати, передумала, і залишається! То я продовжила ще на 2 тиждні, але коли подовжувала, вам дадуть аркушики, де буде сказано до якого сроку ви повинні виїхати, і до кого звертатися якщо потрібно подовжувати... там україномовна дівчинка, вона перезвонює, та дуже прискіпливо питає, одне з питань у мене було, коли прилетіла, а в мене 2 числа я була в Торонто, а 3 числа прилетіла в Вінніпег. І було питання-чи не скористувалася я безкоштовним отелем в Торонто. Коли узнала, що я платила за ту ніч в отелі- то питань біьше не виникало
-
Добрый день всем, такой момент, приехал отец 60 лет, ищет работу, Английский хороший но по специальности не вариант устроиться(почти всю жизнь работал в море) есть права на грузовик без прицепа, может у кого-то на роботе набирают людей или просто знаете какую-то инфу буду очень благодарен
-
Так есть права на класс 3 или нет?