Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Не знаю, я здесь, мои знакомые здесь
-
Де можна подивитися?
-
Дякую
-
Ви самі пишете текст довіреності, Звертаєтесь до будь-якого нотаріуса тут, він завіряє ваш підпис. Потім ви звертаєтесь в установу у Вінніпезі, яка автентифікає нотаріуса, підтверджує, що він справді існує і працює у Вінніпезі. Після цього на пошті оплачуєте консульський збір мані-ордером , купуєте конверт для звороньої доставки . Це все разом зі зворотнім конвертом, мані-ордером вкладаєте в інший конверт і відсилаєте в Консульство для легалізації. Десь орієнтовно через тиждень вони повернуть Вам легалізовану довіреність поштою.
-
Пробуйте через джоб центри
-
Дороге житло? В калгарі дорожче буде. Знайти роботу можна через джоб центри, дружина знайшла роботу бухгалтером по спеціальності на джуніор позицію за 18 днів
-
квартира 1 bedroom в наявності з 1 грудня,(918$)величезна простора квартира в зручному районі поруч з безліччю автобусів таких як 14, 15, 33, 19, 38, 28, 30, 35 Blue. а якщо пройти хвилин 5, то буде Portage, там же всі автобуси міста. Поруч розташований університет Вінніпега, школа через дорогу, Фрешко РБК, Доларама поряд., хороший район, відмінна розв'язка, яку можна знайти у будь-якій точці міста. Догляд, без проблем. Пишіть у особисті повідомлення скину відео квартири, і номер компанії яка займається і через котопу можна податися квартира 9; 506 Balmoral street. Дуже добре підходе для ньюкамерів для тих хто не має роботи і не знае який йому автобус потрібно в майбутньому, туди багато автобусів та багато зручностей.
-
Всім привіт! Таке питання якщо я маю україське водійське посвідчення то я можу тут в Канаді купити машину і переписати на себе??? Чи мають бути канадійські права??? Дякую за відповідь!!!
-
Да, на украинские права можно купить и зарегистрировать авто на себя
-
Что-то вроде этого
-
А какая спец?
-
Эти подойдут?)