Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я тут урологів не знаю. Можу порадити лише зробити аналізи, в цій сфері вони більш показові ніж щось лікар може побачити по вас, і з аналізами можна проконсультуватись у будь якого українського лікаря онлайн. Для себе зрозумієте проблему і що робити
-
Вам хоча б аналізи назначили?
-
Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Доброе утро 😃
-
Де можна дешево перевзути авто на зимову резину і відбалансувати їх?
-
Вызов скорой помощи - платный. Можете поехать сами в urgent care. Но вполне вероятно, что там взрослый человек с температурой будет оценён как не срочный и будет ждать долго. Тут можно определить куда ехать и сколько ждать wrha.mb.ca/wait-times/ (Я не знаю, что вы ожидаете получить от этого визита, кроме того же всего лишь антибиотика и рекомендации принять адвил, но решайте сами, конечно)
-
Скільки днів температура? Якісь ще симптоми є? Це насправді не є щось невідкладне. Просидівши десь пів дня в urgent є імовірність підчепити щось більш серйозне на осоаблений організм. Багато рідини, щось для збиття температури, якщо вже прям погано і дивіться за симптомами. Можете тест на ковід зробити, є безкоштовні в шоперсі точно знаю. Якщо через дні 3 не стане легше, тоді б я ризикнула і пішла десь у клініку. Одужуйте.
-
Плануєте провести грандіозне свято чи затишний сімейний захід? Нумо знайомитись! Мене звати Микола. Я ведучій свят та заходів, співак та автор з досвідом роботи понад 8 років. Що я можу зробити для вас: •Під кожне свято – індивідуальний сценарій з урахуванням ваших побажань, тематики вечірки, вікової групи. •Організація повного музичного супроводу. •Виконання українських пісень (до мого репертуару входять сучасні твори, пісні які змушують згадати найкращі моменти з минулого, народні пісні). •Повне проведення заходу. •Актуальні конкурси, які покажуть, що веселитися можна без перекочування курячого яйця зі штанини до штанини.