Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Мне самому не надо, но я порекомендую Вам сделать фото так, чтоб видно было сколько у батареи Ампер-часов (здесь скорее всего 1,5) и чтоб у дрели (это именно дрель, а не шуруповерт) было видно, есть ли функция перфорации или нет.
-
Добрий вечір! Чи хтось звертався тут до ортодонта? Можете порадити? Можливо є українсько-російсько мовні ? Може польський?
-
Спасибо за совет ☺️
-
Работа мойщика машин в автодилере : 1700 Waverley St D, Winnipeg, MB R3T 5V7 . Обязательно знать Английский и говорить без Гугл транслейта. Права нужны. Желательно жить неподалеку чтобы легче добираться. Зп минималка фулл тайм, джоб оффер предоставляют.
-
Доброго ранку всім) Маю таке питання, не отримала ще досі жодних кліматичних, хочу поїхати в офіс, перепитати, що не так, може якісь документи їм треба. Але не можу знайти адресу. Хто їздив туди, підкажіть будь ласка локацію. Наперед дякую ❤️
-
В мене покритя всі полоски, як був збій то не було нічого.
-
Збираю людей для гри в волейбол На цю суботу на 1 годину гри десь на 13:00 Плата 10 доларів за кожного гравця Адреса 2600 Wenzel St, East Saint Paul, MB R2E 1E7 Їх сайт www.thebvc.ca/court-rentals Це за містом, якщо в когось не буде можливості добратися тоді ті хто має автівку зможе вас підібрати Якщо ставте
-
Привіт, можливо хтось знає чи надають ще безплатний готель і як це працює зараз ? У мене знайомі прилітають, тож хочу дізнатись інформацію
-
Супер, дякую за інформацію)
-
О, тут не підкажу. В моєї мами і до збоїв у Київстар смс не приходили. Ми все перепідключали, а потім виявилося, що смс у інший простір її приходить… (ми онлайн намагалися їй з цим допомогти…) Так що у Вас може бути і інша причина. Перезавантажте телефон. Може він перепідключиться і долетять смс. А можливо не все ще вони і пофіксили.
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Поїздка нічого не дасть, я 6 місяців чекала, і твої документи перевіряються в інших провінціях, доки не пройдуть перевірку документи, тобі потрібно чекати
-
Ми вже майже рік чекаємо. Сьогодні вільна, то хочу уточнити, навіть якщо все добре і все ще перевіряють, то хочу впевнитися в цьому.
-
Я послала 2-го листа і потім відповідь отримала,