Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я взагалі спочатку подумав про той яким асфальт "трамбують" 😆
-
На речке😁
-
Може знаєш де є відкритий каток?)
-
Усім привіт ! Місяць у Вінніпезі шукаю будь-яку роботу можливо хтось підкаже щось ( резюме розношу і розсилаю кожен день )
-
Всім привіт) Мене звати Альона і я майстер перукар. Маю місця на фарбування та стрижки. З моїми роботами можна ознайомитися ⬇️⬇️⬇️ www.instagram.com/semylitalena?igsh=MWZ2ZmFtd2c4cHdqbg%3D%3D&utm_source=qr
-
Вже так )) хоча перший тиждень якраз туди і пішов )
-
Сподіваюсь, ви зробили різні резюме під кожну вакансію або позицію, яку хочете отримати? Якщо ні, то до сраки "розносити кожен день"
-
Скоро буде ярмарок вакансій, сходіть wrha.mb.ca/uhca/job-fairs/
-
Ось тут іще на сайті є різні формати/спеціальності, онлайн/офлайн. Удачі www.eventbrite.ca/d/canada--winnipeg/job-fair/
-
Самый меньший бал будет Вашим CLB
-
Зверніться в OFE, мені вони допомогли з роботою. Ярмарки вакансій, то втрата часу, але поки не сходите не зрозумієте.
-
В Кілдонан парку, біля кафе
-
На сайте City of Winnipeg/Leisure guide Вы найдете информацию по Public Skating - это бесплатно.
-
В каком районе живете? Вы с какой целью интересуетесь: просто покататься, записаться на уроки по общему катанию, ребёнка на хоккей записать или на фигурное катание? Так то катков в Виннипеге полно!
-
Доброго дня всем , подскажите ссылку на контакты бесплатного жилья на первое время .
-
В аэропорту есть стойка с подсолнухами, на этой стойке есть контакты отелей, в которые можно позвонить и попросить поселить бесплатно
-
Большое спасибо