Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Заповнюємо форми на виплати на дітей, GST/HST та CAIP Climate action incentive payment для неодружених осіб, сімей без дітей та з дітьми. Увага! Якщо ви сім'я з дітьми, ви зможете отримувати виплати на дітей (Canada Child benefits), починаючи з 19-го місяця проживання в Канаді. Однак, GST/HST та CAIP виплати вам будуть доступні відразу в наступному кварталі після подання цих форм. Відео-інструкція тут youtu.be/qWEQNiKfjkI
-
Ой) я уже и сама не помню что куда😂 Где-то есть видео инструкция, попробуйте поискать по чату
-
Дякую. А можете направити мене, куди, як і т.п?
-
Можете. Мы так делали в прошлом году, получаем выплаты
-
Вітаю! Дівчатка, у кого дитина зараз у садочку, дізнайтесь у вашому садочку чи є місце, бо у двох садочках черга була. А мені потрібно щоб вже набирали і до місяця часу. Дякую наразі❤️
-
Емигрант центр допомогае заповнити бланки на виплати
-
Вітаю! Я працюю в Birchwood automotive group, можу допомогти вам обрати відповідне авто - чи то нове, чи вживане. У нас безліч варіантів для кожної людини. Доступна готівка, фінансування та лізингові умови. Будь ласка, не соромтеся звертатися, буду радий допомогти. З повагою, Юрій 204-291-4925
-
Добрий день, панство! Можливо, хтось би зміг мені допомогти. Мені прописав лікар уколи, які без медицинського досвіду не можна колоти. Можливо є тут медсестра, яка б згодилася мені допомогти, звісно не безкоштовно. І я куди потрібно зможу під’їхати, потрібно буде колоти уколи кожні 21 день. Буду дуже вдячна за допомогу🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Друзі у кого який мобільний звʼязок і скільки платите ? Бо шось Роджерс вже за дужо бере. 144$ за 45гб Хтось шось підскаже ?що вигідніше?
-
144 - это я так понимаю тариф и за подключение, то есть сам тариф 75. У меня bell за 55 45 гб
-
50$ / 100гб Это с человека?
-
Буду искать 🔍
-
У rogers дорогие тарифы, можно попробовать найти за 45, конечно
-
Сорри , не сказал Нас 2 человека, но блин Все равно выходит дороговато в месяц.
-
Нормас.. Я плачу в Роджерс 144$ за двоих И 45гб на двоих 🤬🤬🤬