Winnipeg for Ukrainians - chat
-
И врачей психиатров .
-
По прибытию в Канаду 1го апреля будут показывать билеты на 31е марта, видимо
-
Прилетите и дайте нам отзыв
-
Дівчата 🌸 До нас наближається 8 березня 💐 Найулюбленіше свято усіх дівчат та жінок 🥰 Якщо бажаєте порадувати себе або вашу подружку Вам саме до нас 🤍 У цей четвер 7/03 У 2 годину дня В кафе : Fête Ice Cream & Coffee ☕️ Буде проходити наш другий захід ✨ Flower party 🌷 Вартість: 40$ У вартість входять усі необхідні матеріали: квіти, кошик, папір тощо. Також кожна дівчина отримає фотокартку на памʼять 🥰 Будуть нові знайомства, розмови, а також порада від колоди карт «афірмацій» Дівчат в нас залишилось 4 місця тому скоріше поспішай 🤍 Для бронювання напишіть мені в особисті ✨ Ми на тебе чекаємо 🫶🏻
-
Будут. И, 50/50, даже первого числа будут. А вот второе уже фсьо
-
Здравствуйте, подскажите в каком случае отправляют получать WP онлайн? Кто с таким сталкивался?
-
Вітаю! Я працюю в Birchwood automotive group, можу допомогти вам обрати відповідне авто - чи то нове, чи вживане. У нас безліч варіантів для кожної людини. Доступна готівка, фінансування та лізингові умови. Будь ласка, не соромтеся звертатися, буду радий допомогти. З повагою, Юрій 204-291-4925
-
Вам никто ничего не скажет точного. Программа куает работает до конца дня 31-марта-2024. НО ... Любое решение о допуске в страну принимает офицер пограничной службы в каждом конкретном случае. Даже если вы весь из себя белый и пушистый и имеете все нужные документы - офицер имеет право не пустить вас в страну. Ваш знакомый хочет сэкономить и купить билет дешевле - может сработает. А может самолёт опоздает и офицер после полуночи будет трактовать куает правила буквально... Никто в чате ничего не может вам гарантировать в такой ситуации.