Winnipeg for Ukrainians - chat
-
До 31 будут видвати OWP по CUAET та селити до готелю на місяць. Манітоба записала Українy до категорії Reciprocal country Водійське посвідчення категорії В будут міняти на 5F довіку... KУК == CUC Canadian Ukrainian Congress Люди, завдяки яким все це стало можливим в Манітобі (Обмін прав, безкоштовні готелі, еtc)
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Как админу написать?
-
Всем доброго дня. Я с Украины. Меня зовут Ирина. Здесь я совсем одна. Возвращаться мне уже некуда . Работы нет. Надо как- то здесь остаться. Ехать некуда. Ищу Дину Райхман. Отзовитесь, пожалуйста. Помогите.
-
Добрый день , Дина Райхман. Меня зовут Ирина. Я здесь совсем одна. В Украине у меня уже никого и ничего нет. Мне некуда возвращаться. Работы нет. Как- то нужно здесь остаться. Прошу помогите, пожалуйста .
-
Не ну это само собой))
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.