Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Для чего именно? Мне "эвалюация" через WES понадобилась только для иммиграции по программе Express Entry. Больше нигде и никогда дипломы не просили, ни простые переводы, ни заключение от WES. Специальность не лицензируемая, техническая. Вероятно, могут просить при получении здешних лицензии, но это нужно смотреть требования по отдельности (врачи, медсестры, фармацевты, инженеры, например. Я не знаю всех)
-
www.google.com/search?q=teacher+assistent+courses+in+winnipeg&rlz=1CDGOYI_enCA1059CA1059&oq=teacher+assistent+courses+in+winnipeg&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIICAEQABgWGB4yDQgCEAAYhgMYgAQYigUyDQgDEAAYhgMYgAQYigUyCQgEECEYChigATIJCAUQIRgKGKAB0gEJMTE4NzBqMGo3qAIasAIB4gMEGAEgXw&hl=en-US&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#fpstate=form_ad_n1s0p2
-
Привіт, ми нещодавно приїхали з України. Я, чоловік та син 7 років. Шукаємо житло у Стейнбаху. Без шкідливих звичок та без домашніх тварин. Житло шукаємо якнайшвидше. Можливо, хтось знає, хто здає, будь ласка, дайте контакти. Будемо вдячні за будь яку інформацію. Hello, we recently arrived from Ukraine. Me, my husband and my 7-year-old son. We are looking for housing in Steinbach. No bad habits and no pets. We are looking for housing as soon as possible. Maybe someone knows who passes, please give contacts. We will be grateful for any information.
-
Для ПР потрібно витяг про не судимість з Грузії оскільки більше 6 місяців там пробув Написав в посольство Грузії в Канаді вони мовчать пару тижнів вже Можливо хтось доставав цю справну вже? Якщо так тоді як саме?