Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Они где-то над моей головой пролетели, но в таком направлении, что я их не увидел :с
-
Go, Jets, go)
-
Это на крыше Glass Tower на 311 Hargrave. Чтоб туда попасть, надо там жить) ну или иметь друзей, которые там живут, как в нашем случае)
-
ВІДКРИТО ПІДЗАМОВЛЕННЯ НА ВЕЛИКОДНІ паски !!! Замовлення приймаю до 3.05 До світлої Христової Неділі я, як завжди, пектиму паски! Ті самі - смачні, натуральні та красиві 🧁 Мій принцип залишився незмінним - натуральні продукти і жодної економії на їх якості. У моїх пасочках будуть лише: ⁃ масло найвищої якості ⁃ Натуральні курячі яйця ⁃ Органічне молоко та сметана Крім того внутрішній світ пасок наповнений: ⁃ 🍇 родзинки ⁃ 🍫 шоколад - 🌰горішки А ще цього року можу порадувати вас пасками КРАФІНАМИ🤤 Паски будуть доступні в таких розмірах та цінах: Крафін (родзинки або горіхи): -200г. – 10$ -350г. – 15$ -500г. – 25$ Шоколадні паски (прикрашений буде глазур'ю без білка, білим та чорним шоколадом): -200г. – 10$ -350г. – 15$ -500г. – 25$ Класичні паски з наповнювачами (прикрашений буде глазуру без білка і зефірними квітами): Також буде патріотичний дизайн -200г. – 10$ -350г. – 15$ -500г. – 25$ Декор та упаковка🛍 Замовлення приймаю за телефоном 0632417283 (Viber / Telegram)
-
Ребят, всем привет. Кто то хочет бесплатно себе 5-6 блюд, можно на 2 человек порции, можно на 4, от hello fresh? Думаю многие видели уже их рекламу или получали флаеры. Они привозят продукты и там рецепт сразу, как что делать. Уже сам заказывал, могу поделиться промокодом тоже
-
Також шукав собі щоб підходило по канадському часу, але не по канадським розцінкам То зупинився на укр школі Інгліш Дом називаються Якщо брати 50 занят то 365 грн вийшло. Тобто 13$ виходить ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАНЯТТЯ І дуже зручна аплікуха на телефон Уроки через телефон, ДЗ через телефон, словник також