Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня. Можливо хтось знає і підкаже де можу знайти інформацію:: потрапив в ДТП, авто я думаю ремонту не підлягає, тепер з дружиною в емерженсі( вроді все добре), клейм відкрили, питання таке: які тепер наші дії і чи потрібно йти до юриста або ще щось??? Дякую за допомогу
-
Надеюсь, ничего серьезного в плане ушибов/переломов. Вопрос - зачем юрист в этом случае? Для чего конкретно?
-
Друзі, приєднуйтесь до дружньої команди волонтерів Harvest Manitoba! Якщо у вас є бажання допомагати та трохи вільного часу, щоб бути волонтером Harvest Manitoba, заповніть нескладну заявку за адресою app.betterimpact.com/Application/MobileVolunteer?OrganizationGuid=8a6223c7-0aca-4a41-bd67-34f62233af38&ApplicationFormNumber=1 Якщо виникнуть будь-які питання з волонтерства та реєстрації, звертайтеся, буду намагатись відповісти
-
-
Но я к тому что на всем пути мпи информируют, так что я ни о чем не переживала. Более того спустя неделю после ДТП, я уехала с семьей на две недели в Мексику, так они мне раз пять звонили(у меня был отключен телефон), писали емейлы, и в конце даже на физическую почту отправили письмо.