Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня. Скільки оренда за кімнату?
-
Woodhaven ave
-
Порадьте гарного сімейного лікаря на Pembina
-
Доброго дня, порадьте, хто підключав інтернет від роджерс, за якою ціною і чи є якісь знижки для новоприбулих чи по CUAET? Ще казали, що контракт дають тільки на два роки, чи це правда? І треба купляти модем окремо чи можно в них одразу купляти?
-
Я вам написала в лс
-
ПО каким признакам отличать)?
-
Привіт, друзі Мене звати Райян, я працюю в Shaw/Rogers для домашнього Інтернету (Wi-Fi) і у нас нова угода БЕЗКОШТОВНИЙ ІНТЕРНЕТ ПЕРШІ 7-9 місяців оптоволокно + 75 Мбіт/с за 45 доларів США оптоволокно + 250 Мбіт/с за 50 дол оптоволокно + 500 Мбіт/с за 55 доларів США оптоволокно + 1000 Мбіт/с за 60 дол Перші 7-9 місяців безкоштовно безкоштовна установка безкоштовна активація Ми також надаємо тарифні плани мобільного телефону 45 доларів за 75 Гб необмежені дзвінки/повідомлення по всій Канаді 160 бонусних кредитів Iphone 15 pro - 15 доларів на місяць Iphone 15 pro max -20$ в місяць зателефонуйте мені за номером -4313389366 або надішліть смс
-
Всім привіт , до якого числа ще можна приїхати в Канаду по програмі Cuaet? Дякую за відповідь.
-
Відповіла Вам в іншому чаті
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Привіт, підкажіть. Коли робили переклад деяких документів, прізвища та імена українською мовою схиляються. Як правильно перекладач повинен це вказати під час перекладу? Так само зіткнулася що свідоцтво про народження російською, а інші документи українською. Відповідно при перекладі по батькові, теж виходить інша трохи вимова. Як хто чинив у такій ситуації? Документи для ПР.