Winnipeg for Ukrainians - chat
-
По почте пришла за неделю. На продленный ВП
-
Хей, жителі Вінніпегу! 🏃♂️🏋️♀️ Шукаєте однодумців для спільних тренувань та активного відпочинку? 🤸♂️ Тоді ми чекаємо саме на вас в нашій спортивній групі! 💪 У нас ви знайдете: ✅ Компанію для тренувань у всіх популярних видах спорту; ✅ Можливість підняти свій настрій та енергію; ✅ Шанс познайомитися з однодумцями та знайти нових друзів! Приєднуйтеся до нашої спільноти прямо за посиланням t.me/sportspilka Не зволікайте! Рухайтеся разом з нами! 💥💪🌟
-
Привіт. Якщо комусь буде актуально , ми з чоловіком мали свій сервісний центр по ремонту,в Україні більше 8 років, тут плануєм теж в майбутньому відкрити. Plessis Rd, Winnipeg, За детальною інформацією пишіть в приват.
-
Так у вас есть сервис или вы просто планируете?
-
Просто примите к сведению
-
Вітаю! Sushi Point, 238 Portage Ave Ми відкрились на новій локації з залом для посадки, додали в меню сніданки, супчики і солодке (звісно, каву і чаї). Завітайте до нас у гості! Працюємо кожного дня з 8-00 до 20-00. sushipoint.ca
-
Кому нужен кот ? Отдают кота
-
Домашнее мясо кролика, под заказ, пишите в личку за подробностями 🐰
-
Вы не очень балуйтесь с рассказами, что оно домашнее, потому что если кто-то из клиентов спросит лайсенс и адрес фермы, а вы не найдете ответа, то штраф будете платить дай боже какой
-
Я бы сам взял, но не потяну
-
Я хочу его потискать, но забрать не могу☔️
-
Хочешь гладить - корми )
-
Домашние с улицы😏
-
Спасибо, нужен ?)