Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Питання у вільних місцях у цей садок, кількість дітей. +Харчування. Не всим підходить піцца та чіпси. Відношення стафу. Не всі згодні з тим, що якщо дитина десь впаде та щось розібє- на неї будуть тупо дивитися, поки ви не приїде. Та якщо не застібнуте взуття- то 50/50 що його допоможуть застібнуте бо вихователь "зайнята". Все дуже відносно, різні експіріенси.
-
То ведіть свою дитину у звичайний садок. Я ж не заставляю до мене йти. Я вам вже пояснила, що я надаю якісні послуги, які коштують 40$/день. Якщо вам не підходить, то не треба знецінювати мою роботу, а просто проходьте далі
-
Я працювала у садочку при школі. Дуже відрізняється від того, до якого ми звикли (мається на увазі український садок). Для себе виділила, що мінусів у ньому набагато більше, ніж плюсів
-
Это точно что обнять и плакать. Я за пару месяцев намучилась до такой степени что уже аж устала 😩. Если вдруг кто-то слышал о свободном месте в саду в районе Сент витал - дайте знать. Я усиленно ищу другой сад для дочки 4 лет)
-
Интересно, а сколько детей к вам ходит? Я так понимаю, немного, раз места ограничены
-
Даже если игрушки из доллар три, а йогурт и фрукты самые простые из дискаунтера, она долларов 7 в день отдаёт только за это. Как же тогда вся услуга может стоить 10?