Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Просто для информации - многие "кабинс" сдаются за несколько месяцев вперёд и хозяева предпочитают сдавать на неделю минимум. Приятные места - Hecla (на Лейк Виннипег, 2 часа на север от Винни), Riding mountain National park (clear lake, 3 часа на северо -запад). В обоих местах есть гостиницы (если на одну ночь)
-
В riding mountain provincial park две недели назад снега много выпало, нужно перед поездкой туда проверить погоду и возможно поменять шины на зимние...
-
Сдам комнату с мебелью $550 мц все необходимое есть Winnipeg Elgin Ave. Спрашивайте в личку.
-
Доброго дня всім з 1 липня здається в оренду саблет 2 кімнати та 2 ванни з туалетом 1519 + комунальні послуги світло та газ вода безкоштовно. Є парковка ,є стіральна машина та сушильна в квартирі та посудомийка Будинок новий дуже хороша шумоізоляція можна з тваринами знаходиться в у центрі транскони
-
🔫ПЕЙНТБОЛ В суботу 15 червня на 13:00 Плануємо зібрати 10-12 гравців Ціна з людини 62$ Ви отримаєте: -зброю, маску, 400 кульок, та комбінезон Бажано одягатися в штани та щось з рукавами щоб не так боляче було при попаданні,( синяків не буде😅) можливо змінний одяг щоб назад не їхати в брудному, за 5$ вони надають броню, та докупити набої можна в любий момент, вони мають шухляди для зберігання одягу Якщо немає авто ті хто на автівці зможе забрати інших по дорозі) Я буду бронювати гру так що кошти можете надсилати мені За одно я куплю води та принесу свій термо холодильник) Хто буде будь ласка киньте + мені в лс [email protected] Адреса maps.app.goo.gl/vuBbhgtWfdwaVBPQ7?g_st=it Сайт www.paintballparadise.com/
-
Так а на основании чего она выйдет на пенсию, стажа -то , видимо, нет