Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго здоров’я всім! Запрошуємо до нас на Top Cars Detailing! Втомлені від сервісу, який не виправдовує ваших очікувань? Ми розуміємо це почуття. Тому ми відкрили власний детейлінг, на якому можемо гарантувати якість і результату кожного нашого детейлінгу. 🚗 Top Cars Detailing Corp. - ваша нова домівка чистоти Вашого авто в місті Winnipeg! Для Вашої зручності ми розробили пакети послуг, які враховують стан забруднення вашого автомобіля, щоб забезпечити найкращий результат. 🌟 🤝Довірте свій автомобіль Top Cars Detailing Corp. і насолоджуйтеся бездоганним виглядом кожного дня! 📱За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 431 371 2989. 🌐 Більше інформації на нашому сайті TopCarsDetailing.ca 📍 Адреса: 1-333 Archibald street. Завжди раді бачити! 😊
-
Шановні українці! Хто ще не замовляв наші суші або не був в нашому новому ресторані Sushi Point на 238 Portage Ave, запрошуємо у гості 1 липня на День Канади! Ми пропонуємо новий для нас формат - буфет, а для вас - спробувати різні види суші, боули, стартери і напої. з 10:00 до 20:00 за 25 доларів на особу. З'їжте стільки, скільки захочете протягом години! Давайте разом відзначати. Для бронювання столиків телефонуйте за номером 204-295-6304.
-
Заказывал у вам суши, даже палочки для суш не положили 😂
-
О, нажаль буває і таке. До наступного замовлення додамо вам макі у якості компенсації. Нагадайте будь ласка при замовленні. Дякую за зауваження, ми завжди за конструктивний зворотній зв*язок!
-
Я не начинаю, просто сказал по факту 🤷♀️. Я сам решу молчать мне или нет.
-
Дякую!
-
Тричі замовляли сети. Все дуже сподобалось! Суші смачні, крем-сиру й риби як я люблю). Палички й соус завжди в достатній кількості. Успіхів вам!
-
Ну у каждого свой вкус как говорится 😅
-
Спасибо, в этом нет необходимости, просто чтобы люди были внимательней когда складывают заказы.
-
Если на блоке питания указано 110-220 v, то дело не в зарядном устройстве. Возможно, что-то с самим аккумулятором
-
скоріше за все так. Ми це робимо вперше, побачимо як сподобається такий формат відвідувачам.
-
Будемо старатись. Пропозиція все одно в силі, якщо ви захочете.
-
Думаю, достаточно будет купить блок питания с американской розетки, тогда должен заряжаться быстрее
-
Так если от юсб то не мудрено, что там медленно. Так и должно быть. Смотрите спецификацию, вероятно там несколько входов зарядки с разным током