Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Хм. А якщо рос. мова для людини є не першою, а, скажімо, другою рідною мовою? Та й взагалі, використовується тут, в Канаді, рідше, ніж англ.? Це лише припущення. Буває ж різне. Недосконале володіння мовою ще не означає, що людина поганий спеціаліст.
-
Спробуйте блискавично перемикатись між, наприклад, трьома мовами, писати в групи, працювати і ще й моніторити, хто там що на це відповідає. Цікаво, чи вийшло б у Вас пильнувати кожну кому, крапку і велику літеру)
-
Підкажіть, будь ласка, хто ремонтує дитячі планшети , потрібно замінити ,,гніздо " для зарядки ?
-
Усім привіт, Шукаю цікавих, харизматичних людей для зйомки україномовного подкасту на наступні теми: 🎥🎙🇺🇦🇺🇦 - Люди, які жили у великих містах Канади, але повернулися у Вінніпег. - Люди, які мали гарну кар’єру до імміграції, але на даний період часу працюють на низькій позиції. - Пілот, тракдрайвер, інженер. - Люди, які відкрили бізнес. Також людей з чіткою позицією, цікавими історіями та вмінням аргументувати на наступні теми: - Фейсбук-групи і чому там так багато хейту. - Робочий етикет у Канаді. Якщо вам є що сказати на одну із зазначених тем або знаєте людину, якій є що сказати, напишіть в особисті повідомлення або в коментарі. Дякую! Подивитися подкаст можна за посиланням: www.youtube.com/watch?v=8KqHbS_Ytrg&list=PL37EevpFdYpMDoS40hPzgpTQ69aVJIrT3&index=6
-
Дорогі українці Вінніпегу! Ексклюзивна знижка до 1000 CAD на автомобілі тільки для вас! • Оберіть нові Mitsubishi та вживані авто інших брендів на сайті • Приходьте на тест-драйв • Звертайтесь до Алі для знижки! Телефон: 431-275-0121 Адреса: 1717 Waverley St Unit 300, Winnipeg, MB R3T 6A9, Canada Наш вебсайт: waverleymitsubishi.ca
-
Доброго дня! Можливого хтось знає, куди можна влаштувати підлітка на роботу? Йому 15 років і 4 місяці, є ворк перміт. Може в когось дитина працює і там набирають? Дякую
-
Шановна громадо, вітаю всіх! На звʼязку Влад з McPhillips Toyota. Якщо хтось шукає, але не хоче чекати на нове авто: на сьогоднішній день є дуже рідкісна можливість – декілька нових авто в наявності або вже на шляху до Канади. Сьогодні можливо прийти і забрати: - Camry 2025 SE Hybrid в білому кольорі, - Tundra 2024 CrewMax Limited в кольорі Lunar Rock. Також вже на шляху сюди нові: 2024 Highlander XLE 2024 Highlander Limited 2024 Grand Highlander XLE 2024 Venza Limited Hybrid 2024 Land Cruiser 1958 Всі ці авто будуть тут протягом місяця-двух та доступні для бронювання вже сьогодні. Якщо Ви зацікавлені в якомусь з цих варіантів – залюбки допоможу Вам! Буду радий відповісти на будь-які запитання, зі мною завжди можна звʼязатися наступними способами: (204) 338-7985 - робочий номер (просто запитайте Влада), [email protected] - мій e-mail, 2425 McPhillips St. - фізична адреса, Та звісно ж приватні повідомлення. Бажаю всім гарного дня і буду радий побачити вас у нашому салоні.
-
Дякую)
-
Добрый день, кто завтра летит в Едмонтон в консульство?
-
Привіт,чи був тут хтось з вас на концерті Монатіка в Едмонтоні?
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального весільного образу, та на інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також зараз діє спеціальна ціна на макіяж+завчіска( локони, укладка на дайсон)
-
Добридень . Шукаю роботу (або підробітку) різноробочого (заводи, фабрики) дякую за будь-яку позитивну інформацію. Прохання писати в личку(з англійською мовою проблеми )
-
Всім привіт👋🏻 Запрошую на оформлення брів, ламінування вій та пудрове напилення брів🪄 📍 55 Arthur street Мій інстаграм: www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==