Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Насколько знаю, совершил самоубийство из-за депрессии
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Как я слышал, повесился
-
С такими описаниями только мошенники выходят
-
В таких мошеннических схемах, вы будете выполнять работу, а платить вам по самым разным причинам будут обещаниями заплатить позже. Или вообще заплатят фальшивым чеком, вы его обналичите, потратите деньги, а банк отменит чек, и в итоге счёт уйдет в минус... В общем, просто игнорируйте мошенников
-
Шо там, скучили? Ми повертаємося, щоб знову запалити ваші серця мелодіями відомих українських та зарубіжних хітів. Запрошуємо вас на наш концерт, де кожна нота буде відгуком у вашій душі, а кожна пісня – емоційною подорожжю у світ музики. Приходьте і відчуйте магію живого виконання, пориньте у атмосферу справжнього музичного свята, яке залишиться з вами надовго. Не пропустіть шанс стати частиною незабутнього вечора, де музика об'єднує серця і дарує незрівнянні враження. — Жива музика до 23:00 — DJ after party до 03:00 ранку зі 100% українськими розривними хітами! 📍 279, Garry Street Infiity Ultra Lounge & Bar 🕗08:00PM 🎫 КВИТКИ: — $30 на вході або $25, якщо ви прийшли з другом — $20 Pre-Sale: Interac ([email protected]) ‼️БУДЬ ЛАСКА, ВКАЖІТЬ ВАШЕ ІМʼЯ В ТРАНСФЕРІ‼️ — $15 після 23:00 Чекаємо на вас з нетерпінням!
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня)#moving #delivery #winnipeg
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
In nomini satani)))