Winnipeg for Ukrainians - chat
-
t.me/dark_mist_winnipeg
-
Відпочивали на Bird's Hill. Жирили BBQ і пили б/а пиво. Проїжали охорона чи поліція, трохи призупинились, побачили що б/а і все ок. Ні питань ні зауважень не було
-
Я знаю кучу способов как спрятать ,но если можно его не прятать тогда зачем заморачиваться)
-
🔫ПЕЙНТБОЛ В суботу 3 серпеня на 14:00 Плануємо зібрати 10-12 гравців Ціна з людини 62$ Ви отримаєте: -зброю, маску, 400 кульок, та комбінезон Гра триває поки є кульки, приблизно 400 набоїв хватає на 2 години гри плануємо там буди 3 години +- Бажано одягатися в штани та щось з рукавами, та рукавиці щоб не так боляче було при попаданні, можливо змінний одяг щоб назад не їхати в брудному, за 5$ вони надають броню, та докупити набої можна в любий момент, вони мають шухляди для зберігання одягу Якщо немає авто ті хто на автівці зможе забрати інших по дорозі) Я буду бронювати гру так що кошти можете надсилати мені За одно я куплю води та принесу свій термо холодильник) Хто буде, будь ласка киньте + мені в лс [email protected] Адреса maps.app.goo.gl/vuBbhgtWfdwaVBPQ7?g_st=it Сайт www.paintballparadise.com/
-
Ну алкогольное нельзя,так хоть б/а.Я интересуюсь на будущие,что бы не попасть в неловкую ситуацию.
-
Один говорят нельзя,другие можно .запуталась
-
Ага…я видела как пьянеют от бутылочки колы 😅но меня интересует могу ли я пить б/а не прикрывая его
-
Всем привет,подскажите б/а пиво тоже нельзя пить на общественных пляжах?