Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привіт, на трасі прилетів в лобове камінь, є тріщина, хто мав такий цікавий досвід, чи покриває страхівка?
-
В автомобильный чат в фейсбуке напишите www.facebook.com/share/g/d7p2aoFMLaif6DxJ/?mibextid=K35XfP
-
Алекс Лев . Alex Lev. Найди его в гугле, возможно он сможет помочь.
-
Для багатьох новоприбулих влаштувати дитину до школи - стає іще тим квестом! 😅❓🎓 Ми зібрали основні поради для батьків як влаштувати дитину у школу в Стейнбаху, та чого взагалі очікувати?! 👌😉 www.uasm.ca/yak-vlashtuvaty-dytynu-do-shkoly/
-
Чи знає хтось україномовного логопеда у Вінні, який працює по бенефітах? Дитині треба поставити 1 букву
-
Привет. Ищу работу с графиком сб-вс. Есть машина, канадский опыт работы официантом, помощником в садике. Английский CLB5. Рассмотрю любые варианты. Спасибо
-
У будівельну компанію Sirius Construction шукаємо універсальних працівників з досвідом роботи на будівництві (15 вакансій): каркасне будівництво, гіпсокартон, плитка, фінішні роботи та т.п. Пропонуємо full-time, з/п в залежності від досвіду та фаху. Компанія надає стабільну роботу протягом всього року, медичні бенефіти. Резюме надсилайте на e-mail [email protected] . Англійська мова вважається перевагою Якщо у вас є питання щодо позиції,будь ласка,пишіть на вказаний вище імейл,не мені в повідомлення. Дякую
-
Доброго дня, чи можна подавати на паспорт у консульство в Едмонтоні тим, хто з Манітоби? А то в іншому чаті сказали, що людей з Манітоби Едмонтон не приймає. Але це щодо довідок про не судимість, наприклад, то да (я сама туди направляла і мені повернули). Але невже це стосується й подання на загранпаспорти теж?
-
Привіт! Може хтось найближчим часом буде летіти з України у Вінніпег? Дуже треба передати крем якого тут нема для дитини.
-
Первый раз вижу, чтобы Дордаш предложил реферальную ссылку. Может кому нужно Hey! Here’s my referral link to sign up to deliver with DoorDash: drd.sh/oI50oyPMbw9tNjLF/ If you do 210 deliveries in Winnipeg within 60 days you’ll get a $350 bonus! The referrals bonus can change, so sign up as soon as you can to lock it in. Let me know if you have any questions!