Winnipeg for Ukrainians - chat
-
ну депорт это уже перебор, чего вы злой такой )
-
Це аж ніяк не перебір Перевищення швидкості на 50 кілометрів може бути кримінальна відповідальність. І я впевнений на 100 відсотків, якби зупинили канадця за таке перевищення, то йому б предʼявили обвинувачення в небезпечному керуванні транспортним засобом. Це вже стаття кримінального кодексу. Якщо не арештували, то просто класифікували це порушення як не кримінальне.
-
Дуже радий коли українці новоприбулі відкривають бізнеси, сплачують податки, влаштовуються на роботу, інтегруються в канадське суспільство. Не можу терпіти тих які порушують все що тільки можна порушувати, шукають як уникнути від відповідальності, не платять податків, роблять тіньовий бізнес (нелегально перевозять речі, надають нелегальні послуги таксі, відривають нелегальні салони краси і т.п.) Я свято переконаний що таким не місце в цьому суспільстві. Таких треба репортувати відповідним органам влади (податкова, імміграційна служба, міністерство охорони праці). Тут не потрібно роботи на кеш, тут не потрібно тіньової економіки. Тут не потрібно тих хто порушує закон і тільки шукає як викупитися. Мені сумно, що цих псевдо біженців тут більшість.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
Ні Аж ніяк Це факт який не можна заперечувати. Скільки навіть в таких групах нелегальних оголошень ? Це руйнує економіку цієї провінції. Їздите по поганих дорогах, нарікаєте на систему охорони здоров’я. А яка ж вона буде ? Коли у таксистів які мають відповідне ліцензування і страхування відбирають бізнес «дуже продвінуті» з України які роблять все це за кеш на якихось задтрипаних пікапах ? Я репортував таких і буду репортувати. І всі мої друзі теж. І манітоба це не Онтаріо. Тут таких бізнесменів накриють дуже швидко.
-
Дома Пидорьян, так лучше звучит...
-
Схоже, что "звичайний борцун"
-
Вот это ты попаянный, послушный раб божий
-
Да, не все жили в квартирах. Нам дали двухэтажный дом на двоих. Не знаю зачем, но так уж случилось. По 300 евро на человека и интеграционные курсы. Кто хотел нашли работу и сменили визы получив внж. Продлевали параграф сразу на год. Ни о каких фронтовых городах речь не шла, параграф дали даже тем, кому грозил депорт. Не нужно обобщать.
-
Есть хобби, которые приносят 10-15к в год. Это легально их не декларировать как доход. Левак обыкновенный этот наш роман