Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрый вечер всем! Подскажите где взять в аренду машину. Может кто-то сдает
-
Шановна громадо, вітаю всіх! На звʼязку Влад з McPhillips Toyota. Ми вже підготувалися до холодів і оновили інвентар, тому саме час оновляти свій гараж! В наявності є багато вживаних SUV та траків, а також всі версії нових 2025 Tundra! На більшість авто діють знижки перед кінцем року. А якщо Ви планували замовити новий RAV4 - зараз саме час! Багато шансів, що Ви отримаєте його значно швидше! Також дві нові 2025 Camry AWD прямують прямо до нас і доступні для бронювання. Доступні всі опції фінансування та лізингу без першого внеску. Ще один привід завітати - потестувати різні авто та визначитися, який форм-фактор Вам ближче. І звісно ж не забувайте про реферальну програму - 100$ кожному, хто запросить до мене друзів та знайомих, яку куплять авто. Буду радий відповісти на будь-які запитання, мої контакти: (431) 388-8540 - особистий номер, [email protected] - e-mail, 2425 McPhillips St. - адреса салону, Та приватні повідомлення. Бажаю всім гарного дня і буду радий побачити Вас в нашому салоні.
-
🎄 Як готуватися до Різдва в Канаді? 🇨🇦 Різдво – це час магії, тепла і сімейного затишку. У Канаді підготовка до свята має свої особливості: від вибору різдвяної ялинки до приготування традиційних страв. Дізнайтеся про місцеві звичаї, ідеї для подарунків та як створити святкову атмосферу, не забуваючи про українські традиції. 📌 Деталі у статті: www.uasm.ca/yak-gotuvatysya-do-rizdva-v-kanadi/
-
Увага! Українці в Канаді залишаються у програмі CUAET? Подовжіть дозвіл на роботу ще на три роки. 🇺🇦❤️🇨🇦 Деталі та порядок заявки – у статті! 👇 www.uasm.ca/vazhlyvi-rekomendatsiyi-dlya-ukrayintsiv-v-kanadi/
-
Всім привіт, мене звати Нана🙋♀️ Я сертифікований майстер пірсингу, з досвідом роботи більше 4-х років, та з медичною освітою. Запрошую вас на всі види пірсингу. Працюю з титановими прикрасами 💎 Стерильність гарантована. Буду чекати всіх бажаючих ❤️ Більше моїх робіт можна побачити в інстаграмі: www.instagram.com/nana_piercing_wpg/profilecard/?igsh=em83c25sYm1jZHU4
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
Можно продлить онлайн
-
Доброго дня. Підкажіть, кудись може треба волонтери?
-
Составляйте заявку на сайте Canada.ca и продлевайте
-
slothelp.pro/landing Здравствуйте, подскажите пожалуйста кто нибудь через этот сайт покупал( или возможно слышал ,что кто покупал)очередь в посольство?И ещё один вопрос вы можете заходить на сайт посольства через моно банк?до недавно я могла зайти теперь его нет там при выборе ключа
-
Усім привіт! Мене звати Марія, я вчитель англійської мови з 5 річним досвідом. Набираю до себе на заняття 2 учнів (провожу уроки по одинці та групами (2 учнів)). Готую до іспитів, допомагаю освоїти англійську мову з нуля, або покращити ваш рівень англійської мови. В мене є група з відгуками, де я підготувала людей до тестів CELPIP, IELTS Пишіть мені у особисті