Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Была уже в 4 доллорамах, ничего не нашла( они уже готовятся ко дню Святого Валентина и к Пасхе
-
Добрый день, подскажите пожалуйста где в городе есть магазин со всякими канадскими сувенирами, одеждой с флагом и тд?
-
Спасибо большое за ответы🙂
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
В поло парке
-
Polo Park - другий поверх біля HB. Великий вибір від льодяників у вигляді кленового листочка до шапок з натурального хутра. Особисто мені сподобався асортимент теплого одягу.
-
Проводжу онлайн-уроки з шахів ♟ Вітаю, я Пен Лі Лі — професійний тренер із шахів. ♟ Кандидат у майстри спорту, чемпіонка України та області, учасниця чемпіонатів Європи ♟ Мої учні ставали чемпіонами та призерами національних і міжнародних турнірів ✅ Магістр у сфері шахового тренерства ✅ Автор наукових статей, пов’язаних із психологією шахів ✅ 8 років досвіду викладання ✅ Навчаю дітей (від 4 років) та дорослих ✅ Можливі індивідуальні заняття або міні-групи (2–4 особи) ✅ Уроки проводжу українською, російською та англійською мовами ✅ Індивідуальний підхід для будь-якого рівня — від початківців до КМС Шахи — це: ✨ Розвиток логіки та концентрації ✨ Покращення пам’яті ✨ Захоплююче хобі та можливість досягати успіхів 💻 Заняття проходять онлайн у зручний для вас час. 📩 Для запису та запитань: • Telegram: @chess_couch • WhatsApp: +45 71 41 96 44 • Instagram: chess_couch.lili
-
Всем Привет ! Сдаю меблированную комнату в доме на Elgin Ave . Все необходимое есть, соседи хорошие. Спрашиваете в личные сообщения.
-
Привіт. Дівчата, порадьте будь ласка, гарного майстра перманентного макіяжу. Знайома Канадка хоче зробити гарні брови)
-
Walmart, London drugs, Human rights museum, і звичайно ті що вже порекомендували. Все залежить від того що вам потрібно.
-
Амазон, в аутлете есть магазин с чемоданами..